Få de bedste odds til Sommer OL 2016 i Rio de Janeiro

Når over 200 lande og langt over 10.000 atleter skal kæmpe om medaljer ved de Olympiske lege 2016 i Rio, vil BettingOdds.dk vise dig mest attraktive odds, som du kan bette på over de 17 dage legene løber af staben. Det, at 306 guldmedaljer skal fordeles er en unik mulighed for at finde gode odds muligheder – og det bidrager altid lidt til spændingen, at man har noget på højkant.

De Olympiske lege er en af største sportsevents i verden, kun overgået af VM i Fodbold. Fælles for de to events er at de kun afholdes hvert fjerde år, hvilket giver denne type af konkurrencer en helt anden dimension, som man ikke ser andre steder inden for sportsverdenen. Der er altid noget særligt ved at man skal kæmpe i over 40 forskellige sportsgrene inden for alt fra golf til cykling til tennis.

Sportsbetting, bets og odds for de Olympiske lege 2016 i Rio

Hvor ser du dine bets lande? Bliver det Michael Phelps i mændenes 200 meter Butterfly, tager du Usain Bolt på 100 meteren, eller er du mere til Special bets på guldmedaljer – hvem løber med flest guldmedaljer landene imellem? Den olympiske fodbold turnering vil tiltrække sig ekstra stor opmærksomhed ved dette års lege, det er sporten over alle sportsgrene i både Brasilien samt i resten af Latinamerika, og efter et mislykket forsøg på at vinde guldet på hjemmebanen ved VM for Brasilien, skal man have genoprejsning på hjemmebanen ved de olympiske lege i Rio.

OL betting Rio 2016

Det er første gang at OL rammer det sydamerikanske kontinent, hvilket må siges at være historisk for sydamerikanerne, og her er fodbold den sport man helst vil tage guldmedaljen ved. Danmark er atter tilbage i den olympiske fodbold turnering efter 24 års ventetid. Danmark sikrede sig OL-billetterne ved at spille sig videre fra gruppespillet ved U21-EM i Tjekkiet, hvor det blev til en flot semifinaleplads for danskerne. De bliver spændende at følge netop dem under sommerens OL.

De danske deltagere ved OL i Rio

OL i London for snart fire år siden var en stor dansk succes, det bliver meget spændende at følge OL i Rio 2016, om Danmark igen kan være med og kæmpe om medaljerne i samme omfang.

Caroline Wozniacki kommer som dansk fanebærer i fokus fra starten, men om hun kan indtage en hovedrolle i tennis turneringen er endnu uvist – formen tilpasses over året til at toppe i Rio. Golf har ikke været på olympiske program siden 1904, og vender tilbage for første gang i 104 år efter et langt fravær fra den olympiske turnering. I den olympiske golf-turnering i Rio deltager 60 spillere fra hvert køn, og konkurrencen skal afgøres over 72 huller, det bliver spændende at følge de danske deltagere ved turneringen – Danmark har to pladser ved golfturneringen i Rio.

Kajak er nok der hvor vi finder den allerstørste favorit til en dansk guldmedalje, med herrernes 1.000 meter enerkajak finder vi René Holten Poulsen som et godt dansk bud på guldet. René Holten Poulsen har senest udmærket sig med storform med en guldmedalje ved VM i 2015, derved er forventningerne til Rio intakte. Desuden skal man bemærke, at det ikke er Renés første OL, da kajakroeren hentede OL-sølv ved Legene i Beijing i 2008.

Generelt gør Danmark det godt når der er vand indblandet ved OL – udover kajak er det altid værd at følge danskerne inden for roning, hvor det sædvanen tro er letvægtsfireren, der stilles de største forventninger til. Hos svømmerne skal der holdes øje med Jeanette Ottesen – 100 m butterfly, Mie Ø. Nielsen – 100 m rygsvømning, Rikke Møller Pedersen – 200 m brystsvømning og ikke mindst Lotte Friis i 800 m fri.

Odds på OL håndbold

Når vi snakker OL og Danmark, så kan vi ikke komme uden om hånbolden, der igennem årene har givet os mange unikke oplevelser med specielt kvinderne:

1996 Guld – kvindelandsholdet
2000 Guld – kvindelandsholdet
2004 Guld – kvindelandsholdet

Det siger vist alt, dansk kvindehåndbold har været en magtfaktor ved OL i en årrække. I OL-sammenhæng har det danske kvindelandshold i håndebold stjålet fokus i mange år, på trods af dette er det nu herrerne, der kommer i fokus ved Legene i Rio.

Kvinder er langt fra så stærke som tidligere, hvorimod herrerne mangler at bevise deres værd ved et OL, da man i de seneste har været et af de dominerende hold ved både EM og VM i håndbold. Danmark regnes som en af favoritterne blandt de 12 deltagende hold ved herrernes OL turneringen, der ved Legene i 2012 i Storbritannien blev vundet af Frankrig. Hos damerne tog Norge sig af guldet.

Vi har altid meget høje forventninger til den danske deltagelse generelt – lad os håbe den bliver indfriet, samt at der bliver nogle spændende odds og betting kuponer for OL turneringen 2016.

Gode links for yderligere informationer om OL

Læs mere om de danske deltagere her.

Læs mere om OL 2016 i Rio de Janeiro

Der er lukket for kommentarer.

Spillemands bonus gælder for nye spillere / Betingelser gælder / Spil Ansvarlig / 18+

BettingOdds er en uafhængig website om sportsbetting og er ikke tilknyttet nogen spiludbydere. BettingOdds er reklamefinansieret

Copyright © 2016 bettingodds.dk -