Spillerne vender tilbage fra deres respektive landskampspause, og Premier League starter med et brag af en kamp, der ikke behøver nogen anden form for introduktion end, The Manchester derby. Det har været den ideelle start på sæsonen for begge mandskaber, der begge møder op i topform og med maksimum point i Ligaen. Et regulært topbrag af dimensioner, der for det vindende hold kan sætte rivalen med 3 point i tabellen.

De mange kampe i kampen

England er sat på den anden ende pga. af de mange dimensioner derbyet indeholder i år – vi har United mod City, Jose Mourinho mod Pep Guardiola, Zlatan mod Guardiola og man kunne blive ved – det bliver en høj intens kamp, hvor Mark Clattenburg vil få sit at se til som kampens dommer.

Den seneste duel mellem de to naboer City og United var tilbage i marts på Etihad Stadium.
Marcus Rashford, der er startet sæsonen stærkt, scorede kampens enlige mål allerede efter 16 minutter, hvor teenager blev den yngste spiller til at score i derbyets historie. Bemærk, at City ikke har vundet et derby siden 2014.

Fakta om kampen:

Kampstart: 10. september 2016 – kl. 13:30
Stadion: Old Trafford
TV Kanal: 6’eren
Kampens dommer: Mark Clattenburg

Manchester United - City - Odds

Jose Mourinho vs Pep Guardiola

La Liga og El Classico var de to træneres tidligere kampplads, nu er derbyet flyttet til England og Manchester, her mødes de to rivaler atter, og ingen af de to har tænkt sig at tabe – det skal blive yderst interessant og se, hvem der trækker det længste strå i matchen.

Guardiola må undvære specielt en spiller, Citys angriber Sergio Agüero skal afsone den første af tre spilledages karantæne på lørdag, for sin voldelig adfærd mod West Ham i sidste spillerunde, et stort tab for City-holdet.

Citys to wingbacks Raheem Sterling og ny indkøbet Nolito har startet sæsonen som lyn og torden, de vil helt sikkert skabe ravage i Uniteds bagkæde. Zlatan Ibrahimović vil være opsat på at vise Guardiola, at han tog fejl af angriberen i Zlatans korte tid i Barcelona. Zlatan har allerede været hovedfiguren i det psykiske spil, da han har indgået i et marketing stunt mod City keeper Claudio Bravo. Se videoen her hos Skysport

Den svenske stjerneangriber fylder allerede så meget i byen, at man knap kan huske United-tiden før Zlatan kom til Manchester. Desuden bør Zlatan være udhvilet op til kampen, da han ikke længere optræder på det svenske landshold.