Ishockey – Betting tips, odds på oddset og ekspertråd

Ishockey er ikke kun populær i nordamerika, hvor verdens største liga NHL er den altoverskyggende sport – specielt i Canada. Ishockey er meget andet end vejen til Stanley Cup trofæet, de Skandinaviske ligaer er mere populære end nogensiden før – den svenske SHL liga byder altid på spænding, og ofte med danske spillere på banen. Med et nyt Ishockey VM hvert år, kan man se frem til spændende odds på denne prestige turnering, der de seneste år har haft en ny vinder hvert år.

Ishockey og Metal Ligaen er i fremgang igen, her er det fuld fart fra starten. Det gælder også betting tips og odds. Der er ofte en høj gevinst at hente med nogle klare favoritter i toppen af Metal Ligaen, men derefter er det meget lige mellem mange hold, og vi følger alle ekspertråd og betting tips her på BettingOdds.dk, for at sætte fokus på de bedste ishockey betting tips.

Hockey betting odds

Metal Ligaen (tidligere kaldet bl.a. AL Bank ligaen, og flere andre navne) har haft det svært gennem årene, mange ishockeyhold er gået konkurs, og det gjort det vanskeligt for en del af holdene at holde på deres spillere. Det har været vanskeligt at holde på sponsorerne fra før ishockey ligaen. Her er de er de øvrige navne, som også har eksisteret: Codan Ligaen, Sanistål Ligaen, SuperBest Ligaen, Oddset Ligaen. Hertil kommer en kort periode, hvor der manglede en reel sponsor og derfor hed ligaen kort og godt Ishockey Ligaen!

Metal Ligaen har nu et længere sponsorat, der fortsætter helt frem til 2018 og ses som en stabil og sikker vækst for dansk ishockey.

Ishockey i Danmark domineres af to hold, og det har i mange år været en kamp mellem Sønderjyske og Herning. Tidligere har Rødovre og Herlev været med i toppen. Det er også primært i Herning de store spillere er blevet udklækket, som også har fået chancen i USA i NHL. Den seneste eksporte gik via Sverige, målmanden Frederik Andersen har stor succes i USA og er målmand på det danske landshold. Flere spillere som kan nævnes er f.eks Mikkel Bødker og Nicolaj Ehlers, som er unge og lovende, Frans Nielsen, der stadig er aktiv, og til sidst fra Herlev, Jannik Hansen, som har stor succes i Vancouver, Canada.

De bedste betting tips vil du ofte finde på slutspilskampe, da det er en slags alt-eller-intet kampe hele vejen til finalen. Der er ofte nerver på, og det kan skabe uventede resultater fra mange ischockey-hold.

Ishockey på Oddset

På Oddset har Ishockey eksisteret i årevis, Oddset er stærkt indenfor alle sportsgrene. Der hentes flere forskellige ishockey odds for flere forskellige kampe, og underliggende odds i mange kategorier indenfor netop spil på ishockey. Du vil også finde odds og betting tips på Elitserien i Sverige og NHL (National Hockey League) på Oddset. Top 4 ligaer for ishockey betting tips på Oddset er:

  1. 1. NHL
  2. 2. SHL – Elitserien
  3. 3. Metal ligaen
  4. 4. KHL

Det var i perioden 2004-2007, at netop Oddset var sponsor for Oddsetligaen, et navn, der dog ikke fortsatte, hvilket var en skam, eftersom Oddset var en vigtig aktør indenfor ishockey, og hvor der var en stor succes med flere profiler, der kom tilbage til netop Danmark for at spille. Det trak også flere amerikanske og canadiske ældre – men gode – spillere med, der var med til at styrke udviklingen af ishockey i Oddsetligaen.

Den Lange og ishockey – resultater og tips

Resultater og andre tips kan du finde flere forskellige steder, følg med i alle resultater for både hjemmekampe og udekampe – for at få de bedste ishockey tips, så du satser dine penge på det rigtige. Der kan være stor forskel på hjemme– og udekampe.

Du bør også være opmærksom på resultaterne af slutspillet i ishockey på “Den Lange”, det er afgørende kampe hele tiden. Det spilles som bedst af fem kampe med hjemme- og udekampe, semifinalen og finalen spilles til bedst af 7 kampe, som det kendes fra den nordamerikanske liga, NHL, eller fra den svenske Eliteserie – som er de to store ligaer udenfor Danmark, som man også kan finde odds og spille på.

Der er lukket for kommentarer.

Spillemands bonus gælder for nye spillere / Betingelser gælder / Spil Ansvarlig / 18+

BettingOdds er en uafhængig website om sportsbetting og er ikke tilknyttet nogen spiludbydere. BettingOdds er reklamefinansieret

Copyright © 2016 bettingodds.dk -