Golf – sammenlign de bedste odds for golfsporten

Du kan spille på alt, så selvfølgelig kan du også spille på golf. Der spilles årligt rigtig mange golfturneringer verden over, og vi er med på rundt på banerne. Næsten da! Vi er i hvert fald med så langt, at vi er i stand til at give dig et fyldestgørende overblik over alle turneringsdata. Vi følger spillerne tæt og analyserer deres dagsform. Hvordan kommer de til at gøre det i kommende turneringer, hvem kan vinde, hvem kan floppe osv. For os er golf et stort marked, hvor der er nogle rigtig sjove og ikke mindst spændende væddemål, der ligger og venter. Det er et fedt marginalspil, som kan vende ethvert øjeblik. Det ene øjeblik er man en vinder – det næste en taber. Det er det smukke ved golf. Det er til tider ganske uforudsigeligt, hvilket gør det sjovt for alle, der elsker at tippe på golf. Kender man meget til spillet, kan man være heldig at ramme et solidt odds på en outsider, som tager fusen på Rory, Ernie og alle de andre store stjerner, der ikke ligefrem mangler pokaler i trofæskabet.

Golf er for alle – også for “spillere”
Der er mange, der tror, at golf er en sport for snobber. Det er dog langt fra sandheden. Er vores kære kronprins snobbet? Nej, slet ikke. Det har måske været sådan engang, men i dag spilles golf af Gud og hver mand, som elsker at prøve kræfter med køller og jern på en åben mark. Golf er bestemt ikke kun populært hos dem, der spiller det – men i høj grad også hos dem, der spiller på det. Golf er nemlig et populært spil blandt folk, der godt kan lide at spille om penge. Det er en spændende sportsgren, hvor færdigheder og tålmodighed har meget at sige, men hvor marginalerne har endnu mere at sige. Det er derfor et svært spil at forudsige til trods for, at der naturligvis er nogle gengangere, der løfter de store trofæer.

Vi ved alt om golf
Her på Bettingodds er vi eksperter i golf og alt, der har med golf at gøre. Vi følger alle de store turneringer nøje, vi finder de bedste odds og er helt unikke til at komme med spilforslag, der giver fuld valuta for pengene. Vi er et seriøst foretagende, der kan beskrives som en sports- og bettingportal, hvor du altid kan komme til, hvis du søger gode spiltips og sammenligning af odds hos de største bookmakere. Vi har altid nogle interessante nyheder til dig, så du ved, hvad der er op og ned. Du kan læse masser af vurderinger op til de store golf masters, hvor vi giver vores uforbeholdne bud på, hvem der kunne løbe med titlerne. Vi er ikke så meget for at rådgive på baggrund af mavefornemmelser – derfor går vi til stålet med en statistisk tilgang, så du kan udnytte alle de vidunderlige stats, vi har på vores side.

Sammenlign golf odds hos os, og find de bedste
Som bruger af Bettingodds kan du sammenligne odds fra alle de kendte bookmakere og se, hvor du finder de bedste odds, så du får mere smæk for skillingerne. Derfor skal du være indstillet på, at du nok skal have mere end én spillekonto. Der er nemlig en lang række bookmakere, som hver især er gode i forskellige sportsgrene. Du kan altid finde ud af, hvor du finder de bedste golf odds ved at sammenligne de steder, vi har inde på vores side. Vi har nøje udvalgt en række udbydere, fordi vi kender og har stor tiltro til disse. For os handler det i høj grad også om at efterlade dig i hænderne hos nogle velkendte udbydere, som har rent mel i posen så at sige. Det skal forstås på en sådan måde, at vi ikke henviser dig til ukendte sider, som ikke kan udbetale penge eller oplever lignende udfordringer, som man beklageligvis har set eksempler på. Vil du have de bedste odds på golf fra hele verden, så kom til os, hvor du får en masse guldkorn, som du forhåbentlig kan omsætte til penge. Vi er knivskarpe på at grave alle mulige og umulige vinkler frem, som du kan udnytte til din fordel. Vi er meget overbeviste om, at man kommer længst med golf betting, hvis man kender lidt til spillerne, hvordan deres form er, samt hvem de står over for af modstandere. Nogen har deres favoritturneringer, hvor de altid præsterer, mens andre ikke rigtig kan få tur i den i bedste dele af verden. Det er som sagt et marginalspil, hvor du kan bruge marginalerne til din fordel.

Få unik viden og stats helt gratis og tjen kassen på dem
Inde på Bettingodds kan du søge efter alle de stats, du vil. Vi har gjort det meget intuitivt, så du vælger “Statistik” i hovedmenuen > vælg sport > vælg hold og få så vist din historik. Det er virkelig nyttige statistikker, som du kan drage nytte af. Her i golfens verden kan det være i Ryder Cup’en, hvor Europa tørner ud mod USA. Her kan du se, hvordan det er gået de forgangne år, hvor de to har dystet mod hinanden om håneretten og titlen. Med unikke stats kan du blive meget klogere på golf, så du kan træffe nogle kløgtige valg og sætte de gyldne krydser, der kan sikre dig ekstra håndører på kontoen.

Med BetOmaten kan du bette nemt og bekvemt. Det er en intelligent måde at spille online på, da du kan sammenligne odds og altid sikre dig, at du får de bedste odds på golf. Heri ligger der også en stor statistikbank til rådighed, som du frit kan benytte til spil. Ved at spille med hovedet rækker dine penge længere og kan være indbringende – i forhold til hvis du altid spiller med hjertet på din favoritspiller. Tiger Woods og Rory McIlroy kan ikke vinde hver gang, så derfor er stats meget brugbare, så du kan se, hvem der reelt har vinderchancer. Brug Bettingodds, når du skal spille på golf, hvis du gerne vil have en fordel over de andre spillere. Vi ved en masse om golf, og den viden deler vi helt gratis med dig

Der er lukket for kommentarer.

Spillemands bonus gælder for nye spillere / Betingelser gælder / Spil Ansvarlig / 18+

BettingOdds er en uafhængig website om sportsbetting og er ikke tilknyttet nogen spiludbydere. BettingOdds er reklamefinansieret

Copyright © 2016 bettingodds.dk -