Formel 1 beste odds og tips til formel 1

Formel 1 er fart, spænding, høje odds og Kevin Magnussen – så kig her på BettingOdds.dk for de skarpeste eksperttips, rådgivning og højeste odds på alle sæsonens Formel 1 løb. Der er både odds for total VM-vindere, top 3 placeringer i de forskellige Formel 1-løb i hele verden. Desuden en masse glamour og berømmelse, som følger de forskellige Formel 1 teams og det som følger med dem i form af skønne kvinder, hurtige biler og mørke solbriller! Formel 1 har også et ry for at gå med store svingdøre når de gælder de førere som er tilknyttet de forskellige teams og her kan du altid spille på om de skifter team til næste år eller bliver i teamet. En masse ekspertråd i form af hvordan bilerne passer til de forskellige løb, i varme eller i regn. Hvilke dæk er så bedst og vilket team er bedst til at sætte bilen rigtigt op til det kommende løb. Følg med her for de seneste, bedste eksperttips og de højeste Formel 1 odds!

Odds formel1

Danskere i højt tempo i Formel 1

Lidt for meget at sige måske, når unge Kevin Magnussen havde en sæson i 2014 med McLaren, som startede med en fin andenplads i Sydney, men kunne ikke rigtig fulgt op af en ny kontrakt for 2015. Kevin stadig jagter sin drøm med de bedste kørere i hele verden og indenfor Formel 1 – håber det lykkes – så vi kan ledsage dig til de bedste Formel 1 betting tips til denne fantastiske motorsportens højborg.

TV streaming til Formel 1

TV3 sidder på alle de rettigheder til Formel 1, og det ser alt fra træning til kvalifikation og den reelle racerdag på TV3, både streaming online med Viaplay eller på nettet tv. Formel 1 på TV er også på satellitkanalerna eller i dine andre TV-pakker og også her kontroller TV3 når der kommer Formel 1 på TV.

Der er ofte flere timer med TV og en tidligere, men kendt racerkører som kommentatorer, Nicholas Kiesa – som også selv tidligere kørt Formel 1. Nicholas er alltid skarp og rap munden for en god betting tip til Formel 1. Hvad man skal kigge efter på de forskellige baner, hvilken sving er sværest i høj fart og når skal det bremses. En skarp analyse, der kommer fra en der selv kørt Formel 1 – det føles som en god Formel 1 tip.

En lang sæson med odds på Formel 1

Vi som længtee efter en Formel 1 start for de bedste odds, må ofte vente til sidste weekend i Marts eller starten af ​​April – når det historisk set i flere år starter med Melbournes klassiske løb. Der er mere end 20 år siden, de tog over som første løb i sæsonen for Formel 1.

For sæsonen 2016 er de netop nu 21 planlagte løb – som beskrevet ovenfor, kan der aldrig være sikker med Formel 1 og Bernie Eccelstone i toppen. Det kan stadig aflyses Formel 1 løb eller flyttes. Det bliver i år blandt andet kørt i Rusland Souchi (OL byen fra 2014), vi skal også forbi den arabiske verden i to runder – først i maj og derefter til sæsonen finale i slut November.

Det mest legendariske tidspunkt for årets Formel 1-løb er 29 maj, hvor vi skal til prangende, luksuriøse Monaco med berømtheder i vandvid og altid klar til at overraskes i den snævre bane og desuden meget risiko fylde løb. Et enkelt betting tip for Monacos Formel 1 løb er det ofte det at den som tager Pole position også ofte leder og styre løbet fra start til mål.

Den andet historiske løb er Ferraris hjemmebane til Formel 1 og alt andet, Monza, Italien. Vildt publikum, alt omkring banen og en masse flag i røde farver – så er det Ferrari land og en vanvittig stemning på og udenfor banen. Det er mange år siden, at Ferrari tog en sejer på hjemmebane, men kommer i år med bedre biler og Sebastian Vettel i superform. Så ved du aldrig, hvad oddsene kan blive før italiensk hjemmesejr.

Der er lukket for kommentarer.

Spillemands bonus gælder for nye spillere / Betingelser gælder / Spil Ansvarlig / 18+

BettingOdds er en uafhængig website om sportsbetting og er ikke tilknyttet nogen spiludbydere. BettingOdds er reklamefinansieret

Copyright © 2016 bettingodds.dk -