Nedtællingen til d. 10 Juni for alle 24 deltagende nationer er i gang – EM i Frankrig venter forude. De enkelte lande begynder at have største delen af truppen på plads nu, desværre ser vi øjeblikket flere profiler kæmpe mod uret for at blive klar til sommerens helt store sportsbegivenhed. Et par Real Madrid stjerner har allerede meldt ud, at de ikke når at blive klar. Forsvarsspilleren Raphaël Varane misser EM på hjemmebane på grund af en lårskade, men Real Madrids højreback Dani Carvajal blev skadet i Champions League finalen lørdag.

De fleste store stjerner meldes klar

Christiano Ronaldo så længe tvivlsom ud, men spillede hele Champions League finalen, og satte den afgørende scoring ind i straffesparkskonkurrencen, så målinstinktet ser ud til at være intakt, dog kan formen diskuteres da han ikke spillede nogen stor finale. Mange spillere er trætte efter en lang sæson, der skal arbejdes godt i de respektive lejre for at få alle man klar.

Har du dine odds for EM klar?

Vinderne af de seneste to EM-slutrunder i fodbold, Spanien, ser ud til at have en trup fuld af selvtillid. Med La Liga holdene Real Madrid, Atletico Madrid og Sevilla som de toneangivende klubhold i Europa denne sæson, må det være en trup der kan gøre ondt på mange hold ved slutrunden.

Odds EM fodbold i Frankrig findes her på BettingOdds – sammenlign bedste odds på alle kampe og spil for slutrunden, vi giver dig overblikket nu og under turneringen. Hos os kan du altid se hvor du får mest ud af dine bets. Anvend BetOmaten hver gang du sætter dine kuponer op.