Nu starter vi med 2. runde ved EM-slutrunden, dagens runde indeholder både kampe fra Gruppe A og Gruppe B. Nu starter det psykologiske spil for alvor, det vil have indflydelse på udformningen af kampene. Ingen hold har råd til at smide point.

Rusland tager imod Slovakiet i den første kamp i dag. Taber Slovakiet i dag – er de tæt på at være ude af turneringen. Kan russerne slå dem? Flere fra den russiske trup har allerede været ude og sige, at kampen i dag er sværere end den de havde mod England, så forvent ikke at de undervurderer slovakkerne. Russerne må dog tage favoritværdigheden på deres skuldrer.

Rumænien skal op mod Schweiz, og har kniven for struben her. Der skal en sejr til i aftenens kamp, efter at Rumænien led et smalt nederlag i åbningskampen mod Frankrig, en kamp Rumænerne kunne have vundet, om man kigger på de mange chancer de skabte i kampen. Kvalifikation videre i turneringen er dog inden for rækkevidde for Schweiz, efter at de slog Albanien.

Frankrig og Albanien mødes i den sidste kamp i dag kl. 21.00 – her skal Frankrig sikre hjemmebane favorittens videre færd i turneringen, med et pakket stadion Vélodrome, skal Frankrig med deres 12. mand kunne slå Albanien. Der er ingen tvivl om at Frankrig forsat er blandt favoritterne til en finaleplads, uden at de imponerede os i en altid nervøs åbningskamp.

Få de bedste odds på dagens kampe

Kigger du på nedenstående odds sammenligning af dagens kampe, er det ikke helt ligegyldigt hvor du spiller din kupon. Vi har sammensat en mulig kupon på de 3 kampe. Bare på dagens kampe ser man den store forskel på hvad de respektive bookmakers tilbyder dig af odds.

EM kampe odds idag

Det er yderst vigtigt, at man ser sig godt for – før man sætter sine spil. BetOmaten hos BettingOdds.dk er din hjælp til at få mest ud af dine spil, også under EM turneringen i Frankrig.

Held og lykke med dagen spil – her er alle odds: