I dag spilles der 2 retur kampe Borussia Dortmund mod Tottenham er først på banen.
Sidste Champions League kamp vandt Tottenham 3-0 på hjemmebane. Det giver Borussia Dortmund et meget stort pres. Dortmund skal vinde 3-0 for at stå lige og 4-0 for at vinde, men hvis Tottenham bare scorer et mål er Borussia Dortmund mere på skideren end de er i forvejen. Der er en Champions League regel som siger at udebane mål tæller for dobbelt, så hvis Tottenham bare så lidt som scorer 1 mål skal Borussia Dortmund score 5 mål for at stå lige.

Borussia Dortmund mod Tottenham

Tottenham skal kikse rigtig meget for ikke at komme videre til kvartsfinalerne i Champions League, så Tottenham sætter nok det stærkeste hold på banen i aften. Borussia Dortmund har ikke røget ud endnu der er altid håb tænk bare på Barcelona mod PSG, men oddsene er ikke store. Der skal spilles en pisse god kamp fra Borussia Dortmunds side for at komme videre til kvartsfinalerne.

Real Madrid mod Ajax

Den anden retur kamp er Real Madrid mod Ajax.
Sidste kamp endte 2-1 til Real hvilket ikke er dårligt for et meget ungt hold mod erfarende Real Madrid der har vundet Champions League de sidste 3 år. Det bliver ikke nemmere for Ajax i dag hvor de skal spille på udebane. Real Madrid skal næsten komme videre Ajax er jo gode, men ikke i Real Madrid niveau. Som sagt er Ajax jo ikke lige så gode som Real Madrid, så vi kan få se nogle spillere der ikke spiller hver kamp for Real Madrid, som Nacho Fernandez, Vinicius Junior, Mariano Diaz, Marco Asensio, Brahim Diaz og Lucas Vazquez. Der imod Ajax som bliver nød til at satse alt nu hvor de tabte sidste kamp 2-1 på hjemmebane.

Scorer Danskerne i Ajax

De 2 danskere der spiller i Ajax er Kasper Dolberg og Lasse Schöne. De er begge god foran mål og her er nogle sjove odds. Du får 66 penge tilbage hvis, Dolberg scorer første mål og Ajax vinder med 1-0. Hvis Dolberg scorer første mål og Ajax vinder med alt andet end 1-0 for du pengene 21 gange igen.