Sidste gang Chelsea spillede mod City var det på Stamford Bridge hvor hjemmeholdet vandt med 2-0. Chelseas 2-0 sejrer var ikke en ufortjent vundet kamp. Chelsea spillede Meget godt, City spillede også godt men ikke godt nok. Chelsea var på hjemmebane hjalp det ?

Premier League – Betting på høj niveau

City ligger når det her er skrevet på 1 plads. City har lige mange point som Liverpool, City har bare bedre målscore. Vi tror ikke City sidder på tronen i så lang tid. Liverpool har nemlig spillet en mindre kamp end City også efter City Vs Chelsea, har Liverpool spillet 2 kampe mindre. Chelsea ligger når det her er skrevet på en 4 plads og tumler rundt med Manchester United og Arsenal om 4, 5 og 6 pladsen. Chelsea ligger både over Arsenal og Man United. Chelsea fører dog kun med 2 point over Man United og Arsenal. Hvem vinder Chelsea, Arsenal og Man United kampen ?
Så City er 3 pladser og 12 point, kommer det til at afgøre noget ?

Gonzalo Higuain – en ny Stjerneangribere i Chelsea?

Gonzalo Higuain er en Argentinsk angriber der lige er blevet lejet ud fra Juventus så til AC Milan og nu Chelsea, men hvor startede karrieren egentlig?

Gonzalo Gerardo Higuain blev født den 10 december 1987. Hans fodbold karriere startede i River Plate hvor han spillede i 2 år men hans karriere lyste først op for alvor da han blev købt af Real Madrid. Der fik han spillet 190 kampe og i de kampe fik han scoret 107 mål det er 0,56 mål hver kamp som man må betegne som meget, meget godt i La Liga. Han spillede sammen med Benzema indtil han blev solgt til Napoli.

I Napoli var han blevet ældre så han var ikke lige så god som han var i Real. I Napoli scorede han 71 mål i 104 kampe det er 0,68 mål hver kamp det er bedre end i Real, men den Spanske Liga er en del sværere end den italienske.

Higuain blev solgt til Juventus i 2016 hvor han spillede i 1 år, i det ene år gik det ikke vildt godt. Han blev lejet ud først til Milan og nu Chelsea, så han har jo ikke haft en dårlig karriere. Første Premier League som Higuain spillede scorede han to mål et mere eller mindre normalt mål og et godt langskud, så bliver hans tid i London god? Vi gætter på at han kommer at havne langt oppe på topscorer listen – også kun med 1/3 del af kamperne tilbage her i 2018/19 sæsonen.

Higuain genførenes i Chelsea med sin gamle trænere fra Napoli – så man må forvente at de begge 2 kender hinanden rigtigt godt. Så ved vi att Chelsea også fået en rigtigt targetplayer og målscorere.