I dag onsdag den 27 februar spiller Chelsea mod Tottenham på Stamford Bridge. Læs under for at lære om kampen og sidste kamp, gode odds og beste betting.

Oddset forslag på kampen i dag

I dag spiller Chelsea mod Tottenham, Chelsea er på hjemmebane.
Vi forventer de normale spillere fra begge hold nu hvor det er en meget vigtig kamp Spillere som Eden Hazard, Gonzalo Higuain, Kepa (Arizbalaga) og N’golo Kante på Chelsea’s side og på Tottenham’s side er der spillere som Dele Alli, Harry Kane og Hugo Lloris. Tottenham på 3 i Premier League, Tottenham har så 10 point mere end Chelsea på 6 plads. Der er også en mere vigtig kamp. Arsenal mod Tottenham på lørdag i Premier Leauge. Så hvis Tottenham taber begge kampe kan Chelsea måske stadig have chance for at spille Champions League fodbold næste år.

Klubbernes historie mod hinanden

Både Chelsea og Tottenham er London klubber, så de skal på en måde være rivaler og det er de skam. Holdenes kampe er meget uforudsigelige. 15 år tilbage i tiden var Tottenham ikke så gode som de er nu det modsatte af AC Milan og Inter Milan. Dengang vandt Chelsea en del flere kampe. Det var nærmest det allerbedste Chelsea hold nogensinde. Chelsea vandt endda Champions League i 2005 (Tak til Drogba). Tottenham var jo heller ikke dårlige de spillede i Premier League.
Nu er de 2 klubber 2 af de bedste 3 London klubber (Den sidste klub er Arsenal).

Vi afslutter med lidt nostalgi i et billede :

Chelsea Stamford bridge 1988

Chelsea’s kampe på det sidste

Nu har jeg fortalt meget om hvor gode Chelsea var i fortiden. Hvad så med nu ?
Chelsea er ikke så gode som de var engang. Her på det sidste har de ikke vundet mange kampe og ligger nummer 6 i ligaen. Chelsea tabte fx til Man City 6-0 og til Manchester United 2-0.
Man kan sige at der er 6 tophold (7 hvis man tæller Everton med. Det gør vi ikke) ud af de 6 tophold ligger Chelsea sidst det er ikke godt. Loyale Chelsea fans vil sige at det er træneren der er ude og skide. Vi er enige, men det kan være svært at vende sig til et nyt hold på bare 6 måneder.