Man United spiller i dag den 12 februar mod PSG. Hvem vinder kampen? Mine penge sættes på PSG, dog er både Cavani og Neymar skadede. En 1-0 sejr tror vi på pga. Man United’s defensive spille stil, men man ved jo aldrig. Det offensive spil kan gå fint for begge hold især for United fordi Mourinho blev fyret og den gamle United angriber Solskjær har taget træner pladsen.

Taber Man United første gangen med Solskjær som træner?

Eller fortsætter stimen for ham ?
Det emne har vi allerede snakket lidt om, men alt er ikke sagt endnu. Vi tror ikke Manchester United kan holde pressen fra PSG’s angribere især Mbappe nu hvor både Neymar og Cavani er skadede. Hvilke spillere overtager Cavani og Neymar’s plads måske Di Maria og Draxler. Ligger der mål og venter på de nye spillere? Tager de nu chancen når de endeligen får den og vil De Maria revanchere sine dårlige år i Manchester? Det er mange kampe i selve kampen!.

Nu hvor Solskjær er blevet træner har Man United ikke tabt og i forhold til tiden før med Mourinho er det meget godt.

Champions league 12 februar

Manchester United’s Stime med Solskjær

De sidste 11 kampe har United ikke tabt en kamp i Premier League eller andre turneringer i England. Selvfølgelig kan man ikke sige at Solskjær har klaret det dårligt, men vi tror at folk har over vurderet stimen. De sidste 11 kampe har United kun mødt 1 af top 6 holdene som er Tottenham som de vandt 1-0 over på Wembley. Det var jo heller ikke unormalt for Mourinho at vinde over et top 6 hold og vinde over de mindre gode hold. Solskjær har ikke helt rigtigt vist sit værd endnu i Premier League.

Stopper stimen så nu?

United har jo spillet mod et Premier League top hold, men United har jo ikke spillet mod et europæisk top hold endnu. De skal nemlig op mod PSG. PSG sammen med Real Madrid, Barcelona, Bayern München og Juventus er top holden i Europa hvis i spørger os. Men du jo nu Solskjær skal vise sit værd for at overbevise mange.

Hvem vinder ? Hvem scorer første mål ? Scores der mål ? Hvor mange mål bliver der scoret i kampen ? Find disse bets og mange andre bets på kampsiden med odds her. Og selvfølgelig viser vi de bedste odds fra alle bookmakers i Danmark.