Bayern vs Liverpool

Premier League lige nu. Lige nu ligger Liverpool på 2 plads i lige bagved Man city som ligger på første. De 2 hold har lige mange point men, Liverpool har spillet en kamp mindre end City. Premier League er betrægtet som den bedste eller en af de bedste ligaer i verden men, kommer det til at hjælpe når de møder de tyske liga vindere 28 gange Bayern München ?

Selve kampen idag

Når Fx Real Madrid møder København er det ikke sikkert at Real spiller med Courtois, Bale, Modric osv. Men Liverpool mød Bayern er det jo 2 ca. Lige gode hold. Vi forventer stærkeste hold fra både Liverpool og Bayern på Anfield. Nogle spillere som Salah, Mane, Firmino, Alison og (Van Dijk spiller ikke på grund af karantæne) på Liverpool’s side og spillere som Lewandowski, Thiago, Neuer, Boateng, Hummels og Alaba på Bayern München’s side. Det kommer heller ikke til at være en stille kamp. Begge hold kommer til at gå til den. Det er jo også bare kvarts finale og begge hold har jo vundet Champions League mange gange, så holdet der kommer videre skal nok få en chance for at vinde hele pisset.

Bundes Ligaen lige nu

Bayern München ligger også på 2 plads i deres liga. Dog har Bayern München spillet lige så mage kampe som Borussia Dortmund som fører med 3 point. Bayern har dog vundet 9 bundes ligaer i streg. Både Liverpool og Bayern ligger på 2 plads kommer det til at være en fair kamp ?

Sidste Liverpool mod Bayern kamp

Sidste kamp de 2 klubber spillede mod hinanden var i Audi cup hvor Liverpool gjorde grin med Bayern og Liverpool vandt den kamp 3-0.

Liverpool Champions leagueBayern Champions leauge

Barcelona mod Lyon

Den spanske liga

Den spanske liga er altid sjov der er 3 top hold Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid. Man ved aldrig hvem der vinder Barcelona vinder mest den spanske liga nu får tiden mens Real vinder champions league meget. Atletico har ikke været mega gode men de er stadig et top 3 hold i La liga. Lige nu ligger Barca nummer 1 med hele 7 point over anden pladsen som er Atletico Madrid og 9 point over rivalerne Real.

Kampen i dag

Den her kamp er ikke helt ligesom Liverpool mod Bayern. Barcelona har helt klart det bedre hold. Så måske kommer der en anden målmand og en Messi eller Suarez bliver måske gemt til vigtigere kampe men, mindre hold kan overaske.

Mål Score og odds forslag på det

Vi tror Liverpool mod Bayern ender 1-1 og At Barcelona vinder 2-0 over Lyon.