Scandicbookmakers Anmeldelse og Erfaringer – Bonus op til 750 kr

På Scandicbookmakers kan du spille på stort set alt. Det er muligt at spille på cricket det ene minut – for derefter at spille på politik det andet. Har du eksempelvis en god idé om, hvem den næste amerikanske præsident bliver, så er der penge at tjene. Der er stort set et spil for alle på Scandicbookmakers, der tilbyder en solid mængde spil, hvor diversiteten er stor. Er du til fodbold, kan du finde en spildybde, som ikke findes ret mange andre steder på nettet. Her kan du spille på de helt lave ligaer og sågar seriebold – der kan virkelig udnyttes viden, hvis man har kendskab til de lavere rækker. Er du til et site, hvor du kan spille på alt, hvad der rører sig i hele verden, så er Scandicbookmakers en helt igennem forrygende bookmaker, der har det hele. Du kan også spille, når du er på farten – uanset om du er på en tablet eller smartphone. Hent app’en, og spil løs, imens du sidder og ser en kamp live. Livebetting er nemlig også en mulighed hos Scandicbookmakers, som har en bred vifte af gode livespil. Er du ny spiller på Scandicbookmakers, kan du tilmed få en sign up bonus på op 750 kr., hvis du laver en indbetaling på det samme beløb. Det er nemt at oprette en profil, og du kan lynhurtigt sætte penge ind, så du er klar til at spille.

Scandicbookmakers betting

Scandicbookmakers har siden 1997 været en toneangivende spiludbyder på nettet, og i løbet af disse år har et utal af spillere stiftet bekendtskab med denne bookmaker. Det er en af de absolut mest velrenommerede firmaer her i Europa, og de har opretholdt et pletfrit image i næsten 20 år. Scandicbookmakers er særligt skarpe på fodbold og tennis, da man her finder rigtig gode og ikke mindst høje odds sammenlignet med så mange andre bettingsites.

Spiltyper og odds

Der er ingen tvivl om, at fodbold er hjørnestenen hos Scandicbookmakers. Det er her, hvor man finder de fleste spilmuligheder, og det er naturligvis på grund af den store interesse fra især Europa og Asien. Udvalget er helt i top, og der er næsten ikke det, du ikke kan spille på i løbet af en kamp. Spil på alt fra ”lige på”, til første målscorer, handicap, over/under, antal frispark, røde kort osv. Det er uden tvivl den enorme interesse for fodbold, der som et kommercielt marked også smitter af på spilbranchen, hvorfor Scandicbookmakers er en af de fremmeste på disse typer bets. Det er klart, at når interessen for fodbold er så massiv, så er der andre dele af sitet, hvor der ikke er samme utrolige udbud – her kan nævnes håndbold, ishockey og basket. Det skal dog her tilføjes, at der er masser af muligheder for spil i disse sportsgrene, men fodbolden er altoverskyggende.

Reseacher du nettet for online spil, vil du da også komme frem til, at Scandicbookmakers er med helt fremme, når det kommer til spilsortiment. Der lægges mange kræfter i at udbyde flest mulige spil, hvilket gør det til et stort trækplaster for spillere, der gerne vil spille på noget andet end de gængse spil som ciffertips og første målscorer. Her er Scandicbookmakers med på noderne, da et stort engagement har betydet, at man i dag er blandt de mest innovative i branchen, når der kommer til nye former for spil. Scandicbookmakers er således en fantastisk bookmaker – især hvis du gerne vil spille på nogle helt særlige væddemål til rigtig gode odds.

Livebetting hos Scandic

I et marked, hvor flere kunder kommer til, skal der nogle særlige ting til at for at distancere sig fra andre bookmakers. De fleste er kommet på vognen, hvad angår livebetting, men her udmærker Scandicbookmakers sig i høj grad. Der bliver lagt mange ressourcer i at skabe nogle nye muligheder, så spillerne altid har spænding. Det vil sige, at man altid kan finde et stort udbud af interessante spil, imens fx en fodboldkamp er i gang. Sid hjemme stuen, og spil på, hvem der scorer næste mål, hvor mange hjørnespark der kommer, om Messi eller Ronaldo bliver udvist, eller om der bliver scoret over 4,5 mål. Der er et væld af attraktive muligheder for livebetting hos Scandicbookmakers.

Mobilbetting

Hos Scandicbookmakers tilbyder man naturligvis også mobilbetting. Danskerne har nemlig fået smag for betting via smartphone eller tablet. Netop af denne grund har Scandicbookmakers udviklet en smart app, som man kan downloade til samtlige gængse platforme. Det er nemt og overskueligt, og brugervenligheden er uden sidestykke. Du har nøjagtig de samme muligheder, som du har på nettet, og det er nemt at indbetale og trække penge ud. Det er nydelig platform, hvor du kan nemt kan placere dine spil.

Hjemmeside

Brugervenligheden er fænomenal på Scandicbookmakers hjemmeside. Det er en let og forståelig menustruktur, som er nem at navigere rundt i. Man danner hurtigt et overblik over de mange muligheder, der tilbydes, så man hurtigt kan komme i gang med at spille. Der er sket meget på udviklingsfronten siden den første side tilbage i 1997, og i dag kan man byde spillerne velkommen med et flot og lækkert layout, som giver en brugeroplevelse ud over det sædvanlige.

Support alle dage

Ud over de gode odds på særligt fodbold og de mange spilmuligheder får man også en utrolig kompetent support, hvis behovet skulle opstå. Der tales dansk i supporten, når man retter henvendelse til den danske afdeling, hvilket giver stor tryghed, idet man på denne måde undgår misforståelser. Kundeservice har en hurtig svartid, og du kan få hjælp alle ugens dage fra 9-23. Support foregår via e-mail, men der går ikke mere end 10 minutter, før du har et svar. Alt i alt en rigtig god support, som kun får rosende ord med på vejen.

Overall vurdering af Scandicbookmakers

Leder du efter en online bookmaker, der har styr på tingene, har gode spiludbud samt høje odds, så er Scandicbookmakers værd at overveje. Det er et yderst velanset site, som høster mange roser verden over. Særligt det store udvalg af fodbold er værd at fremhæve, hvorfor du som fodboldfanatiker bør føle dig hjemme hos Scandicbookmakers. Du kan dog spille på næsten alt, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag og temperament.

Spil hos Scandicbookmakers

Spil hos Scandicbookmakers

Der er lukket for kommentarer.

Spillemands bonus gælder for nye spillere / Betingelser gælder / Spil Ansvarlig / 18+

BettingOdds er en uafhængig website om sportsbetting og er ikke tilknyttet nogen spiludbydere. BettingOdds er reklamefinansieret

Copyright © 2016 bettingodds.dk -