Betsafe Anmeldelse og Erfaringer – Få 1.000 kroner i bonus

Insättningsbonus: Startbonus 1000 kr for nye spillere

Vil du gerne kunne fylde lidt mere i din sparegris hver måned, er det Betsafe, du skal besøge. De tilbyder løbende spændende bonusser for nye og nuværende kunder. Lige nu har de en bonus til nye kunder, hvor man kan få 100 % af sin indbetaling – dog kan man maksimalt få op til 1.000 kroner, men hvem siger nej til ekstra penge, der potentielt kan blive til meget mere?

Betsafe har tidligere været en miniput i forhold til de mere veletablerede spillere på markedet, herunder Bet365 og 888sport. De er forholdsvis nye på markedet – hjemmesiden så dagens lys i 2006. Siden starten har man dog haft meget succes, hvilket skyldes den troværdighed og de fantastiske odds, de tilbyder deres kunder. Betsafe har nu over 450.000 kunder i mere end 100 lande, hvilket fortæller lidt om den succes, de har oplevet. Der er dog stadig et godt stykke op til de allerstørste, når man sammenligner dem med eksempelvis Bet365 og deres ca. 19 millioner kunder.

Betsafe tilbyder lidt af hvert, og du kan altså oddse på mange forskellige begivenheder, men hovedsageligt er det de forskellige sportsgrene, der er fokus på. Ligesom hos mange andre bettingsites er det fodbold, hvor den største del af opmærksomheden ligger. Dog skal det siges at trods den lille størrelse, tilbyder Betsafe stadig et spændende casino, hvor man let kan bruge mange timer på det store spiludbud.

Betsafe er en af de mindre på markedet, men dette betyder ikke, at kunderne bliver behandlet anderledes – snarere tværtimod.

Betsafe Odds Bonus

Spiludbud

Betsafe valgte i 2006 at bevæge sig ind på et marked, hvor konkurrencen er enorm. Betsafe er et bettingsite, hvor der er fokus på sportens verden, hvilket er typisk for de fleste bettingsites, da langt de fleste spillere efterspørger spil på sportsgrene såsom fodbold, håndbold og amerikansk fodbold.

Fodbold udgør langt størstedelen af spillene hos Betsafe, og udbuddet er forholdsvist bredt og dybt, hvilket giver et alsidigt spilleudvalg. Betsafe tilbyder dog også en masse andre spændende ting, som gør det underholdende for brugerne. De ligger nemlig mange ressourcer i store sportsbegivenheder, som eksempelvis EM og Tour de France. Hver eneste gang en markant sportsbegivenhed løber af stablen, står Betsafe klar med utallige væddemål, som kan gøre det hele lidt sjovere.

Spiltyper

Trods størrelsen har Betsafe et enormt udbud af spil, hvilket har medvirket til den eksponentielle vækst, de har oplevet siden deres etablering. Hos Betsafe er det ikke kun de normale væddemål, som kampens vinder, resultatcifre, målscore osv. du kan oddse på. De har nemlig det helt store tag–selv–bord, som gør det muligt for den garvede oddser at sammensætte lige præcis det væddemål, vedkommende har lyst til.

Som medlem af Betsafe har du en masse muligheder inden for stort set samtlige gængse sportsgrene. Specielt ved de store kampe tilbyder man en imponerende dybde, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan oddse på.

Ud over de mange muligheder for at bette på fodbold og andre sportsgrene giver Betsafe også kunderne mulighed for at spille på noget lidt mere specielt. Du kan spille på film og forsøge at forudsige, hvad der rating bliver på IMDb, hvilket er et nyt og interessant tiltag. Derudover kan du også spille på politiske og finansielle begivenheder, som sammenlagt gør hele oplevelsen sjovere og mere alsidig.

Odds

Betsafe er ikke blandt de største, når det kommer til medlemmer eller omsætning, men dette er ikke noget, der har betydning for de odds, du kan få. Betsafe er nemlig stadig en af de bettingsites, der giver dig de bedste odds, og du skal altså ikke frygte, at deres størrelse vil betyde lavere odds – man sørger løbende for at tilbyde konkurrencedygtige odds, som sagtens kan bide skeer med de allerstørste spillere på markedet.

Hjemmesiden

Brugerfladen er bygget op på en simpel måde, som langt de fleste vil værdsætte. Det kræver ikke mere end 5 minutter, før du efterhånden er fortrolig med platformens mange muligheder og kategorier. Det er nemt og hurtigt at placere et væddemål, og som bruger har du et godt overblik over, hvilke væddemål der er de mest populære, så du kan lade dig inspirere af andre spillere.

Mobilebetting

Er du ofte på farten, og vil du stadig gerne oddse – så frygt ej. Betsafe har nemlig en brugervenlig app, som gør, at du kan oddse overalt, så længe du bare har internet på din mobil. Med denne app skal du altså ikke have computeren frem, når der skal oddses, hvilket kan være meget belejligt, hvis du sidder fanget i bussen eller venter hos tandlægen.

Livebetting

Livebetting er blevet en publikumsfavorit blandt oddsere verden over, og hos Betsafe får du adgang til et imponerende udvalg af væddemål på kampe, der allerede er fløjtet i gang. Hos Betsafe ved man, at brugerne sætter meget pris på at kunne analysere kampene og se holdene an, inden de placerer deres væddemål, hvorfor man naturligvis har imødekommet dette med et solidt udbud af live væddemål. Det er primært de større kampe, hvor livebetting er tilgængeligt, men til gengæld er udbuddet her også ganske godt.

Support

Trods størrelsen på dette bettingfirma sørger Betsafe stadig for deres kunder, så de altid har de bedste betingelser, når de befinder sig i den store bettingverden. Livechat og telefonopkald skal foregå i tidsrummet mellem 08.00 og 23.45, hvilket er en ekstrem god service, når man tager størrelsen i betragtning. Det er ikke ofte, man oddser efter 23.45, og derfor er disse tidsrum meget dækkende for de fleste situationer. Skulle du dog sidde med et problem uden for disse tidsrum, kan du altid kontakte Betsafe support via e-mail. Support foregår naturligvis på dansk. Du har ligeledes adgang til livechat, som også foregår på dansk inden for ovenstående tidsrum, hvilket er super attraktivt. Uden for disse tidsrum foregår livechat på engelsk.

Konklusion

Betsafe er ikke det største bettingfirma på markedet – faktisk er det blandt de mindste. Dette er dog ikke noget, du mærker som kunde, da professionalismen hos Betsafe er altoverskyggende. Betsafe vil gøre alt for deres kunder, og det er på trods af deres størrelse. De sikrer gode og sjove muligheder for at bette, og du har masser af chancer for at lande et solidt afkast. Ligeledes tilbyder de en super god support, hvor nærhed og god kundeservice er i fokus. Melder du dig ind hos dette bettingfirma, skal du altså ikke frygte noget, da du får samme, og på nogle områder bedre, behandling end hos deres konkurrenter.

Spil hos Betsafe

Spil hos Betsafe

Der er lukket for kommentarer.

Spillemands bonus gælder for nye spillere / Betingelser gælder / Spil Ansvarlig / 18+

BettingOdds er en uafhængig website om sportsbetting og er ikke tilknyttet nogen spiludbydere. BettingOdds er reklamefinansieret

Copyright © 2016 bettingodds.dk -