Betfair Anmeldelse og Erfaringer – Få 3.000 kr i bonus

Hos Betfair bliver nye spillere lokket til med et lukrativt freebet på hele 350 kr. Hvis du taber på dit første bet, som i øvrigt skal smides inden de første syv dage, får du refunderet dit tab. Det er uden tvivl et af markedets bedste tilbud til nye spillere, og det er vigtigt at have in mente, når du vælger din foretrukne bookmaker. Der er rigtig mange bettingsites, som er begyndt at score nye spillere med dette geniale lokkemiddel, som er helt risikofrit. Hvad du skal gøre for at spille dem fri, er ganske gennemskueligt og rimeligt.

Betfair er en af de ældre spiludbydere på markedet. Det vidner om, at der er lagt mange ressourcer i at positionere sig som en af de mest professionelle, velrenommerede og populære spillesider. Ser man generelt på de mange udbydere, så må Betfair siges at være en af de allerstørste, som formår at holde på spillerne år efter år.

Betfair Betting og Odds

Det er en yderst attraktiv spillebørs, hvor der er tårnhøje odds. Her spiller du typisk mod andre spillere, når du fx spiller poker, og det betyder også, at der ikke er noget loft for din indtjening. Betfair er en traditionel spiludbyder, som også tilbyder casino og poker – og så finder spillerne et hav af de mest populære spil. Men du kan også bette på helt aktuelle samfundsbegivenheder såsom, hvem der bliver USA’s næste præsident. Betfair er en velanset bookmaker, som har ry for at levere høj kvalitet og gode odds. Dette er noget, spillerne kan lide, og netop derfor er Betfair en af de mest markante online bookmakere gennem tiderne.

Spiludbud

Betfair sætter, i modsætning til mange steder, ikke selv deres odds. Derfor har de ikke ansvaret for de pågældende odds, og man kan i stedet lægge sit fokus der, hvor det giver værdi for kunderne. Det gælder alt fra administration til vedligeholdelse af alle spil, der udbydes. Det giver en bedre oplevelse for kunderne, når de har eksterne folk til at sætte odds. Til stadighed kan Betfair bryste sig af at have nogle af de absolut højeste odds, hvilket er et stort trækplaster.

Hos Betfair kan du spille på alt, hvad der bevæger sig inden for sportens verden – skihop, ishockey, hundevæddeløb og fodbold og basketball. Alt, hvad der er penge i, kan du spille på. Du kan endda spille ret dybt i hver sportsgren.

Det er dog klart fodbold, der har taget teten. Dels fordi at det er her, hvor der udbydes flest forskellige spil, men så sandelig også fordi at det er her, hvor flest kunder har deres primære interesser. Der er stor dækningsgrad i de mest populære sportsgrene som fodbold, hvor du kan spille på seriefodbold, divisionsbold og andre rækker, som er lavere i systemet. Spillere, der har indgående kendskab til de lavere ligaer, kan her udnytte deres ekspertise, som kan give et fordelagtigt afkast. Der sættes nemlig gode odds i disse lavere ligaer og divisioner, hvor interessen er stor.

Spiltyper

Når det kommer til de store fodboldligaer i Europa og de store amerikanske sportsgrene som amerikansk fodbold, basketball og baseball, så er der typisk mange forskellige spil at vædde på. Særligt ved fodbold er spiltyperne mange, da du kan spille på alle mulige udfald i en given kamp. Vinder udeholdet med ét eller flere mål? Bliver det er handicapkryds, scorer udeholdet mere end to mål, og bliver der mindst 10,5 hjørnespark eller indkast?

Der er vitterligt et spil i alle spillets facetter, og det er nok det, der har gjort fodbold til den enorme pengemaskine, det er i dag. Spillere bliver handlet for en halv milliard, og der sælges merchandise og gear som aldrig før. Det er opmærksomheden omkring spillet, der skaber spillene hos fx Betfair, som er langt fremme, hvad angår online spil på fodbold. Går vi til de mindre populære sportsgrene som håndbold, så er det stort set kun de mest gængse spil som 1X2 og halvlegsspil, som hitter hos forbrugerne, og derfor er variationen ikke nær så stor.

Odds

Betfair er en lidt særlig udbyder, når det kommer til odds. Det er en såkaldt spillebørs, som har en rigtig høj likviditet, og som på mange spil har en høj udbetalingsprocent på omkring de 97%. Det er en særlig udbyder, da du på en spillebørs ikke kun køber odds, men du kan også sælge dem igen.

Når du vinder på dine odds, skal du betale en kommission af dit overskud, som ligger på 6,5% af nettooverskuddet. Det er en attraktiv spilmodel for særligt store spillere, som virkelig kan tjene gode penge på deres odds – ved større spil kan kommissionen spilles ned. Går du meget op i at finde de rigtig odds, som er gode og høje, så er Betfair helt sikkert stedet for dig. Det kræver lidt tid at sætte sig ind i metodikken, men har du en interesse for spil, bør det ikke være et problem.

Livebetting

Du kommer ikke udenom livebetting på Betfair. Med en gigantisk kundemasse, som selv styrer deres odds, er der her enorme mængder livespil. Det er måske nok det mest aktive og attraktive livebettingsite overhovedet på nettet. Så hvis du er til masser af liveaction, hvor du kan spille på stort set alt i en kamp, så er Betfair stedet, hvor det sker.

Betfair Mobile betting

Betfair tilbyder sine spillere en 2016-opdateret platform, som er rigtig lækker og imødekommende. Det er en yderst intuitiv mobilplatform, hvor du har alle muligheder, som du har på din computer. Det er utroligt nemt at navigere rundt, og det er lige så nemt at placere dine væddemål, hvilket du nu kan gøre, når du er på farten.

Support

Er der et meget lille minus ved Betfair, så er det supporten, som kun foregår på dansk i tidsrummet 10-18.30. Her får du dog en kort svartid på under fire timer, hvilket er ret godt for et stort spilsite. Kontakten foregår via e-mail og telefon.

Konklusion

Vil du have høje odds, en lækker hjemmeside og mange spilmuligheder? Så er Betfair selvskrevet til opgaven. Her får du attraktive odds og nye muligheder for at spille og handle med odds, som du selv styrer. Betfair er et virkeligt professionelt site, som har stor ekspertise inden for online betting, hvilket gør dem til et ”must” for alle seriøse oddsere.

Spil hos Betfair

Spil hos Betfair

Der er lukket for kommentarer.

Spillemands bonus gælder for nye spillere / Betingelser gælder / Spil Ansvarlig / 18+

BettingOdds er en uafhængig website om sportsbetting og er ikke tilknyttet nogen spiludbydere. BettingOdds er reklamefinansieret

Copyright © 2016 bettingodds.dk -