Bet365 anmeldelse og erfaringer

Bet365 – nok verdens største online bettingfirma
Er du ude efter at vinde nogle ekstra knaster til weekenden, er det Bet365, som er stedet, du skal kaste dine penge efter. Hos dette store bettingfirma får du en lang række attraktive bonusser, som kan forgylde din tilværelse, hvis du formår at smide din bonus på det helt rigtige bet.

Bet365 er blandt de absolut største bettingsider i verden, hvilket tydeligvis ikke er gået deres næse forbi i forbindelse med markedsføring på TV og internettet, hvor de stolt proklamerer, at de er verden største. Deres størrelse kan måles på mange faktorer, men blandt andet deres enorme omsætning og deres mange ansatte vidner altså om en gigantisk virksomhed. Ligeledes kan det siges, at Bet365s over 19 millioner spillere i over 200 lande giver et godt indtryk af det enorme imperium, der er blevet opbygget over årene.

Bet365 Odds Bonus

Bet365 forsøger at dække alle markeder, som der kan spilles på. Deres store fokus ligger dog på de mere traditionelle sportsgrene, hvilket også er det største marked. Inden for fodbold har de dækket alle de største kampe, og du kan altid finde gode odds på de store internationale topbrag. Ud over sport tilbydes også casino og poker, hvis du er mere til denne slags gambling.

Bet365 rammer bredt og har næsten alt, hvad man kan drømme om, når man vil bette. Dette skyldes deres størrelse og likviditet, der gør det muligt for dem at tilfredsstille langt de fleste kunders præferencer.

Spiludbud

Bet365 fokuserer ligesom resten af deres konkurrenter først og fremmest på at udbyde spil på diverse sportsbegivenheder. I de sidste 20-30 år har TV og internettet gjort det nemmere at følge alt fra cykling til badminton, hvilket gør sport til den klart mest udbudte spilmulighed hos langt størstedelen af bettingfirmaerne. Det samme gælder for Bet365, som har stort fokus på mange sportsgrene, men specielt fodbold fylder meget, hvilket skyldes den store interesse omkring lige netop denne sportsgren.

Bet365 har som sagt lagt deres store fokus på sporten – nærmere bestemt fodbold. De gør alt for, at den fodboldglade person kan udnytte sin ekspertviden på en indbringende måde. De sørger for, at de største kampe altid er mulige at spille på, men ligeledes har de også fokus på mindre ligaer, så personen med en forkærlighed for en underdog eller en mindre klub også kan spille på sit yndlingshold.

Ligeledes er tennis også en stor ting på Bet365, og har dette boldspil din interesse, er det måske hos dette bettingfirma, at du bør placere dine bets.

Spiltyper

Der har været en enorm udvikling på dette punkt, og det er ikke længere kun de simple ting, som fx hvem der vinder en given kamp, du kan spille på. Bet365 er en af forløberne, når det kommer til at gøre alle aspekter af eksempelvis fodboldkampen spændende.

Hos Bet365 er det nemlig ikke kun vinderen, målscoren og cifrene du kan spille på. Der kan findes alle mulige finurlige odds, og du kan altså ende med at sidde og juble over et hjørnespark, da du også kan spille på antallet af disse i en kamp. Dette er dog ikke det eneste lidt specielle bet, idet du kan oddse på selvmål, straffespark, over og under 2,5 mål samt meget mere. Det er altså den helt store buffet, der bliver præsenteret her. Du skal huske på, at det er de største kampe, hvor du kan finde det største udvalg af forskellige odds, men udbuddet af forskellige spiltyper er bestemt ikke skuffende i lavere rækker.

Odds

Bet365 er helt fremme i feltet, når det kommer til at forkæle brugerne med høje odds. Dette gælder stort set alle deres kampe, men specielt de helt store sportsbegivenheder og kampe har Bet365 fokus på. Her går de altid ind og laver lukrative odds, som ikke mange bettingsites kan måle sig med. Dette kan de gøre på grund af deres enorme størrelse, som også betyder, at deres sparegris er fyldt helt op til bristepunktet, hvilket kun er til fordel for spillerne på denne side.

Hjemmeside

Bet365 har formået at lave den ultimative brugeroplevelse. De ved jo godt, at ikke alle sportsinteresserede er tekniske genier, når det kommer til computer og navigation på en kompliceret hjemmeside. Derfor har de lavet et website, som alle kan gennemskue og bruge til deres fordel – uanset hvor erfaren man end måtte være med betting online generelt.

Livebetting

Efterspørgslen er stor på livebetting, hvilket er meget forståeligt. På denne måde kan man nemlig se holdene an, før man smider sine penge på en af dem. Dette er en unik mulighed, som kunderne holder af, og dette har Bet365 taget til sig. De har derfor gjort således, at du kan livebette på næsten alt, og nogle kampe bliver endda livestreamet på hjemmesiden, så du altid kan følge med i dine odds. Bet365 er nogle af de bedste, når det kommer til udbuddet af livestreams, så vil du gerne følge med i tenniskampen eller de sidste minutter af semifinalen i FA Cuppen, er dine chancer størst på Bet365.

Mobilebetting

Det er ikke altid, at du sidder plantet foran computeren, og det ved de godt hos Bet365. De har derfor udviklet en unik app, som gør, at du har adgang til din konto, uanset hvor du er. Denne app er super brugervenlig, og skulle du have glemt en kamp, kan du altså hurtigt oddse på din mobil – selv under middagen hos svigerforældrene.

Support

Det er ikke alt, der kan klares på egen hånd, og derfor har Bet365 sikret sig, at du altid kan få hjælp, hvis du kommer i vanskeligheder med et eller andet på deres hjemmeside. Du kan kontakte kundeservice 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage, og det samme gælder, hvis du bare vil chatte med dem, når problemet skal løses.

Konklusion

Sidder du og mangler et bettingsite, så er Bet365 nok det optimale valg, hvis du er interesseret i alle former for sport. De har nemlig alt, hvad den sportsinteresserede kan drømme om, og deres odds er altså skyhøje, hvilket kan give dig lidt ekstra penge på lommen. Alt omkring dette firma er fuldt ud professionelt, og de gør alt, hvad de kan, for at hjælpe deres kunder. De har lavet hjemmesiden samt deres app utrolig brugervenlig, men skulle du alligevel have problemer med et eller andet, er de klar 24 timer i døgnet, så du kan komme videre med dine spil. Alt i alt et imponerende godt bettingsite.

Spil hos Bet365

Spil hos Bet365

Der er lukket for kommentarer.

Spillemands bonus gælder for nye spillere / Betingelser gælder / Spil Ansvarlig / 18+

BettingOdds er en uafhængig website om sportsbetting og er ikke tilknyttet nogen spiludbydere. BettingOdds er reklamefinansieret

Copyright © 2016 bettingodds.dk -