888sport Anmeldelse og Erfaringer – Få 1.200 kr i bonus

Er du som spiller ude efter et godt spilsite, hvor du får attraktive bonusser – ikke kun når du signer op, men også løbende? Så kan det være værd at overveje 888sport. Du får nemlig bl.a. 100% bonus på helt op til 1200 kroner, så der er rigeligt krudt at skyde med til en start. Desuden tilbyder man løbende alskens former for tilbud, som gør det sjovere at spille.

888sport er en stor spiludbyder, som efterhånden har været en af de dominerende faktorer på bettingmarkedet i en årrække – dog med undtagelse af et fravær på ca. fire år på det danske marked. 888sport er dog – heldigvis – atter tilbage på danske marked og har siden 2015 udbudt gode spil til giftige odds.

888sport Betting

888sport har gjort sig meget inden for casino og poker, men lige nu bider de skeer med konkurrenterne om, hvem der er den bedste udbyder af populære sportsgrene som blandt andet fodbold. Det er et udpræget konkurrencesite, som går benhårdt efter nye spillere med lukrative bonusser. Man tilbyder desuden et gennemsigtigt system, der gør det klart, hvad der kræves for at spille en bonus fri. Der har nemlig tidligere været udfordringer i kommunikationen til det danske marked, da sproget har været haltende og uklart. Det er 888sport kommet gevaldigt efter, og man er nu ganske klar i mælet.

888sport er som sagt en af de store spillere på markedet, og det fungerer på samme velkendte platform som blandt andre Unibet og er en del af den famøse triple-8 familie.

Spiludbud

888sport har formået at etablere sig på et marked, hvor konkurrencen er enorm. Ligesom mange andre bookmakere satser man hos 888sport også overvejende på fodbold. Det er den store salgskanal, da markedet er enormt her i Europa, men så sandelig også i Asien, hvor der omsættes for galaktiske summer.

Det er navnligt de helt store fodboldligaer, der er attraktive, og hvor der udbydes flest spil. Men hos 888sport har spillerne også mulighed for at bette på lavere rækker og ligaer, hvilket giver et nærværende spil, hvor ekspertviden også kan udnyttes på et lavere fodboldmæssigt niveau. Det er samme spiludbud, som du finder på Unibet, som lige nu nok må siges at være storebror til 888sport. De får begge deres spil fra udbyderen Kambi – hvilket giver et ensrettet spiludbud.

Spiltyper

Der er rigtig mange spil at komme efter på 888sport, hvor du ikke kun har de gængse muligheder som første målscorer, ciffertips, antal mål osv. Her får du den brede palette af spil, så der er fuld smæk på spændingen i hele kampen.

Som spiller på 888sport har du mulighed for at bette på nogle særlige ”specials” som fx handicap, antal hjørnespark, næste scorede mål, over/under og meget mere. Der er naturligvis flere spilmuligheder i de store ligaer, herunder Premier League og Primera Division, hvor interessen fra hele verden er stor. Alle de spil, der får stor mediebevågenhed, er genstand for spilmæssige muligheder, som er næsten helt utænkelige. Der findes stort set ikke det, du ikke kan spille på i en kamp.

Odds

888sport ligger helt i toppen, når det kommer til at udbyde gode og ikke mindst høje odds. Flere sites kan ikke helt følge med 888sport. Det er særligt de store kampe, hvor 888sport for alvor har lagt sig i førertrøjen, og der hersker ingen tvivl om, at de har kæmpet sig til store markedsandele, hvad dette angår. Den ukronede status lokker mange spillere til, som ved, hvad de laver. Der er desuden en forholdsvis høj udbetaling, hvilket også er et stort incitament for at benytte sig af 888sport. Den høje udbetaling gælder over hele linjen, da 888sport også udbyder favorable odds i de lavere ligaer – men også inden for andre sportsgrene.

Hjemmeside

888sport har en lækker hjemmeside, som er nem at navigere rundt på. Den er brugervenlig og intuitiv – du behøves altså ikke være et teknisk geni for at kunne gennemskue hjemmesiden. Her er 888sport opgaven voksen, og de har altså et site, som er helt på højde med de bedste, hvilket er et kæmpe plus.

Livebetting

Efterspørgslen på livebetting tager til, og på 888sport har du glimrende muligheder for at spille, imens kampen står på. Der er et bredt spiludbud, og der er mange spiltyper på hver enkelt kamp. Det imødekommer klart forbrugernes ønsker om at kunne foretage vurderinger af kampen og løbende foretage sine væddemål. På 888sport kan du stort set livebette døgnet rundt, da der konstant er et tilgængeligt spiludbud. De dækker det meste af verden samt sportsgrene, hvor der er noget at spille på.

Mobilebetting – 888sport App

Der er et stigende behov for at være mobil, og der er uden tvivl et stort marked for det. Mere vil have mere, og spillerne vil spille, når de er på vej til arbejde, i bussen, i toget eller noget helt tredje. Fleksibiliteten er stor hos 888sport, hvor du får en god og stabil mobilplatform. Du har de samme muligheder for spil, som du havde via desktop. Det er nemt at navigere rundt i menuen, og det er nemt og hurtigt at bette.

Support

Det er altid nemt at komme i kontakt med supporten hos 888sport, hvor der også tales dansk. Du kan ringe alle hverdage fra 10-22 og i weekenden fra 10-18. Yderligere er der mulighed for kontakt via e-mail. Der er altid en god og nærværende support, som kan hjælpe dig med dine spørgsmål. Du bliver lovet svar inden for 24 timer, men der går som regel aldrig ret lang tid.

Konklusion

888sport er en fremragende spiludbyder, som har masser af gode spil, attraktive bonusser og tårnhøje odds. Er du meget til topfodbold, og leder du efter de bedste odds på markedet, så er det nok 888sport, du skal spille på. Alt i alt en professionel og alsidig spiludbyder, som værner om sine kunder ved at lokke med de bedste spil og bedste odds overhovedet. De sidder på en rigtig stor del af markedet, og det er med rigtig god grund. Folk vil have det bedste – og det får de hos 888sport.

Spil hos 888sport

Spil hos 888sport

Der er lukket for kommentarer.

Spillemands bonus gælder for nye spillere / Betingelser gælder / Spil Ansvarlig / 18+

BettingOdds er en uafhængig website om sportsbetting og er ikke tilknyttet nogen spiludbydere. BettingOdds er reklamefinansieret

Copyright © 2016 bettingodds.dk -